5 d’abr. 2011

ups!!! la bossa

Ara que ja estem inscrits i s’acosta la data hi ha una cosa, entre d’altres, que ens ronda pel cap, sobre tot a les femines, QUÉ EM POSU? I... QUÉ HE DE DUR A LA BOSSA?





Ja sabeu que les bosses viatgen en furgoneta així que no tenim problema de pes, però ep!!! l’armari no cal que l’agafeu que us veig a venir :)



Aquí teniu algun consell per si us interessa:


Fa com un parell de dies que seguim les noticies del temps i pel que han dit no farà molt de fred ni es pronostiquen pluges. Ja tenim una pista important però (sempre hi ha un però) jo si fos vosaltres agafaria els guants i algun que altre gorret i l’impermeable, estem a la primavera i és imprevisible.

Com que sortim a les sis de la tarda i el solet pica amb la samarreta aquella que anem tan còmodes, els pantalons ni prims ni gruixuts ni que arrapin, una peça de mig abric tipus sudadera per quan es vagi fent fosc, les bambes velles de sola gruixuda i els mitjons nous seran el vestuari perfecte pel primer tram. En el següent ja anirem més abrigadets, però aneu en compte d’agafar massa roba que després molesta al caminar i mai sabem en quin cotxe ha anat a parar. I per fi la muntanya, en aquest tram sempre hi ha dubtes ja que acabem de sortir del sac, és mig fosc i tenim fred, penseu que mentre anem pujant va sortint el sol i si fa uns dies d’aquells bons ens tornarà a sobrar la roba, abans de deixar la bossa a la furgo penseu en les peses que pugueu dur a la cintura lligades. Es clar que si ets molt fredolic has d’agafar alguna cosa més gruixuda i si pel contrari ets calorós, crec que amb poca cosa menys tindràs prou (jo sóc del segon cas però no ho digueu a ningú).


Tema bossa, mitjons de recanvi, polar, anorak, manteta, sac de dormir, matalàs, estora... tot el que cregueu oportú per no agafar fred mentre descanseu. Penseu que tota la nit estarem al ras. A Martorell l’aturada és gairebé vora el riu i pot haver força humitat i a Collbató serà de matinada i a peu de muntanya la temperatura baixa força i si a sobra li afegim el cansament que portem a l’esquena “més”. Si voleu hi podeu afegir una samarreta i/o uns pantalons de recanvi, això ja ve a gust del consumidor.


En resum, vestir a capes com les cebes i més val que sobri que no que falti, però l’armari a casa eh?!?!?!?!?!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cada paraula és un pas endavant.
Gràcies per compartir el teu camí

TIQUETS

Ahir al vespre estàvem amb tot el tema de les inscripcions, dissen y ant, imprimint , suant la cansalada … i va arribar el moment dels tique...